Ndihmo

Lënia e të dhënave nga secili dhurues, do të jetë vetëm në funksion të transparencës dhe të krijuarit një rrjet kontakti mes tyre dhe Fondacionit Kujto.al. Duke falenderuar gjithësecilin që i bashkohet kauzës dhe misionit tonë, bëjmë me dije se dhurimi mund të realizohet edhe në mënyrë anonime, pa u shfaqur në listën publike të dhuruesve të Kujto.al
Përdorimi i fondit do të bëhet në mënyrë transparente. Rrjeti i dhuruesve do të njoftohet periodikisht me email për përdorimin e fondit dhe projektet e financuara.