Ndihmo

Fondacioni Kujto Albania me mision krijimin e një arkive online për viktimat dhe krimet e komunizmit, kërkon mbështetjen tuaj:

Janë krijuar mbi 50 mijë profile të viktimave.
Janë zbardhur qindra dëshmi mbi krimet e diktaturës.
Janë publikuar dokumente autentike që vërtetojnë terrorin komunist në Shqipëri.
Janë realizuar dokumentarë mbi ngjarje e personazhe që kanë shënuar shpirtin e qëndresës kundër komunizmit dhe mund t’i ndiqni në kanalin tonë në Youtube.
Komunikojmë çdo ditë me familjarë e të afërm të ish-të përndjekurve politikë.

Na ndihmoni të vazhdojmë këtë mision!Përdorimi i fondit do të bëhet në mënyrë transparente. Rrjeti i dhuruesve do të njoftohet periodikisht me email për përdorimin e fondit dhe projektet e financuara.