Lindi më 1885, në Selishtë të Dibrës. Më 8 shtator 1993, komisioni i ngritur për vërtetimin e kohës së vuajtjes së dënimit me heqje lirie, të faktit të vdekjes së personit në burg pa qenë i dënuar dhe të pushkatuarve pa gjyq, vendosi të njohë faktin e dënimit të tij me burg nga vitit 1947 deri më 28 nëntor 1949, sipas vendimit nr. 156, datë 10 prill 1947 të Gjykatës Elbasan.

 

Source: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 41, FL. 6-7
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.