Lindi më 1933, në Berat. Humbi aftësinë mendore dhe jetën si pasojë e vuajtjeve në burgjet e diktaturës.

 

Source: AISKK, Fondi 1, viti 2017, dosja 77, fl. 54.
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.