Nëpunës i Bankës së Shtetit në Shkodër. U pushkatua më 18 korrik të vitit 1946 për "difiçit", bashkë me Don Alfons Trackin, Kolë Ashikun dhe Nikollë Prengë Dedajn.

Source: Fritz Radovani – de Angeliis, Një monument nën dhé, Melbourne, 2004, II, f. 100; IV, f. 265.
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.