Lindi më 1924, në Veshestë, Skrapar. Më 19 nëntor 1946, me vendim nr. 427, Gjykata Ushtarake Berat e dënoi "si sabotator i pushtetit dhe armik i popullit se ka qenë anëtar i Ballit Kombëtar, ka hedhur parulla helmatuese kundër pushtetit, ka bërë mbledhje ilegale, ka shtypur trakte, ka vendosur për atentate kundër njerëzve të lëvizjes komunistëve", me vdekje.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 318
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.