Lindi më 1918, në Burrel. Më 12 maj 1994, me vendim nr. 128, Gjykata e Matit vendosi njohjen e faktit të qëndrimit në arrati brenda vendit dhe vrasjen "për motive politike", në përpjekje me forcat e diktaturës, më 25 maj 1946.

Source: AISKK, F.1, V.2013, D.5/1, Fl.2478-2479
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.