Lindi në Dibër. Më 21 tetor 1993, Komisioni i ngritur për vërtetimin e kohës së vuajtjes së dënimit me heqje lirie, të faktit të vdekjes së personit në burg pa qenë i dënuar dhe të pushkatuarve pa gjyq, vendosi njohjen e faktit të vrasjes pa gjyq, për “motive politike“, më 1946, në Homesh, Dibër.

 

 

Source: AISKK, F 1. V 2013. D 5/1. Fl.2583-2584
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.