Lindi më 1929, në Krujë. U arrestua më 29 nëntor 1960. Më 16 shkurt 1962, me vendimin nr. 14, Gjykata Ushtarake e Tiranës e dënoi për “tradhti ndaj atdheut me arratisje jashtë shtetit” me vdekje, pushkatim, konfiskimin e pasurisë dhe humbjen e të drejt elektorale për 5 vjet. U ekzekutua më 8 qershor 1962.

AISKK, Fondi 1, viti 2015, dosja 25, fl. 289.

Source: AISKK, Fondi 1, viti 2015, dosja 25, fl. 289
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.