Lindi më 1929, në Durrës. Arrestuar më 25 mars 1952. Më 13 tetor 1952, Gjykata Ushtarake e Tiranës e dënoi se “ka bërë pjesë në një grup kundërshtar”, me 8 vjet burg; si “agjent i spiunazhit jugosllav” me 7 vjet burg dhe punë të detyruar; për përgatitje për t’u arratisur në Jugosllavi, me 5 vjet burg dhe punë të detyruar; përfundimisht, u dënua me 15 vjet burg, punë të detyruar, humbjen e gradës dhe humbjen e të drejtës elektorale për 3 vjet. U lirua më 31 gusht 1957, me kusht.

 

Source: AISKK, Fondi 1, viti 2015, dosja 20, fl. 488-489
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.