Lindi më 1871, në Tiranë. Më 13 shkurt 1953, me vendim nr. 28, Gjykata Ushtarake e Tiranës e deklaroi fajtor se "ka ndihmuar kriminelin Selman Petrela" dhe e dënoi me 5 vjet burg.

 

Source: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 45/1, FL. 88-89
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.