Lindi më 1927, në Berat. Më 31 maj 1945, me vendimin nr. 101, Gjykata Ushtarake e
Tiranës e deklaroi fajtor se “ka përhapur parulla disfatiste dhe ka tentuar për t’u bashkuar
me reaksionarë e kriminelë të arratisur”, dhe e dënoi me vdekje.

Source: AISKK, Fondi 1, viti 2017, dosja 77, fl. 58-59.
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.