Lindi më 1884, në Shkodër. Më 1 dhjetor 1947, me vendim nr. 455, Gjykata Ushtarake e Shkodrës e deklaroi fajtor "për krimin e agjitacion e propagandës kundër luftës Nacional Çlirimtare dhe pushtetit popullor" dhe e dënoi me vdekje dhe konfiskimin e pasurisë.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 198
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.