Lindi më 1888, në Dibër. Me vendimin nr. 116, datë 10 qershor 1946, Gjykata Ushtarake e Elbasanit e deklaroi “armik të popullit”, dhe e dënoi me 15 vjet burg, ndër to 5 vjet punë të rëndë të detyrueshme, konfiskim të pasurisë së tij të luajtshme e të paluajtshme dhe humbjen e të drejtave elektorale baras me kohën e ndëshkimit.

AISKK, Fondi 1, viti 2017, dosja 76/1, fl. 23-24.

 

Source: AISKK, Fondi 1, viti 2017, dosja 76/1, fl. 23-24.
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.