Lindi më 1911, në Konispol, Sarandë. Më 27 maj 1961, Gjykata e Lartë, Këshilli Gjyqësor, e dënoi për «tradhëti ndaj atdheut, organizim të bandave të armatosura, agjitacion e propagandë kundër shtetit», me vdekje, pushkatim, konfiskimin e pasurisë, heqjen e të drejtës elektorale për 5 vjet, heqjen e gradë n/kolonel rezervë, heqjen e dekoratave dhe të drejtën e pensionit për 5 vjet. U ekzekutua më 30 maj të vitit 1961, si një prej 63 anëtarëve të të ashtuquajturit «Grupi i Teme Sejkos». Lista e personave të ekzekutuar për vitin 1961- 1962, hartuar nga Dega e Hetuesisë së Drejtorisë së Policisë, Tiranë;

 

Source: AISKK, F.1, V.2013, D.5/1, Fl.504-505.
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.