Abdyl Kadiu Lindi më 1927, në Sul, Devoll. Më 8 nëntor 1945, me vendimin nr. 9, Gjykata Ushtarake e Korçës e dënoi se “ka marrë pjesë në organizatë politike me qëllim rrëzimin e pushtetit” me burgim të përjetshëm dhe konfiskim pasurie.

Source: AISKK, Fondi 1, viti 2015, dosja 26, fl. 89-90.
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.