Zyrtar i lartë komunist. Me vendim të Gjykatës Lartë, në maj 1977, u dënua me vdekje, konfiskimin e pasurisë, humbjen e të drejtës elektorale për 5 vjet dhe heqjen e dekoratave dhe titujve që mban. Pas dënimit të tij, familjarët e tij u internuan.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 213
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.