Lindi më 1890, në Elbasan. Më 29 dhjetor 1947, Gjykata Ushtarake e Elbasanit e deklaroi fajtor dhe e dënoi "për krime kundër shtetit", me burg të përjetshëm. Vdiq në burg, më 7 shkurt 1950.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 307
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.