Lindi më 1930, në Kukës. Më 6 korrik 1951, me vendimin nr. 131, Gjykata Ushtarake e Shkodrës e deklaroi fajtor për “tradhti ndaj atdheut në formën e tentativës për t’u arratisur jashtë shtetit”, dhe e dënoi me 10 vjet burg dhe humbjen e të drejtave elektorale për 5 vjet kohë.

AISKK, Fondi 1, viti 2017, dosja 85, fl. 45-46.

Source: AISKK, Fondi 1, viti 2017, dosja 85, fl. 45-46.
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.