E bija e Pal Bibë Mirakajt dhe Kune Mirakajt.Pas arratisjes së të atit, më 1945 u internua bashkë me familjen në kampin e Beratit, ku qëndroi deri më 1949, kur u dërgua në kampin e Tepelenës. Prej këtu u dërgua në Savër të Lushnjës.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 355
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.