Lindi në 1920, në Lurë. Më 28 mars 1947, me vendim nr. 46, Gjykata e Lartë Ushtarake e dënoi për "tradhëti të lartë kundra popullit dhe shtetit" me vdekje, me humbjen e përhershme të të drejtave civile- politike, degradimin e tij me ceremoni ushtarake dhe ekzekutimin mbas shpine si tradhtar. U ekzekutua më 14 mars 1947, para vendimit të Gjykatës Lartë Ushtarake, nr. 46, 28 mars 1947.

 

 

Source: AISKK, F. 1, V. 2014, D. 9, Fl. 668
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.