Lindi në Rexhepaj të Vlorës, më 10 janar 1890. Në zbatim të ligjit nr. 7514, datë 30 shtator 1991, të ligjit nr. 7660, datë 14 janar 1993, si dhe udhëzimit të Këshillit të Ministrave nr. 2, datë 4 janar 1992, për njohjen e faktit të pushkatimit pa gjyq, komisioni në mbledhjen e datës 25 shtator1993 vendosi vërtetimin e vrasjes së tij pagjyq për motive politike më 19 korrik 1944 në Mallakastër.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 158
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.