Lindi më 1927, në Metoh. Me vendim nr. 11, datë 29 shtator 1945, Gjykata Ushtarake e Beratit e deklaroi "kriminel lufte" dhe "armik të popullit" dhe e dënoi me vdekje, me pushkatim, si dhe konfiskimin e pasurisë së luajtshme e të paluajtshme. U ekzekutua më 21 tetor të vitit 1945.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 326
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.