Lindi në Çerravë, në vitin 1920. Me vendim nr. 95, datë 9 nëntor 1979, Gjykata e Rrethit të Pogradecit e deklaroi fajtor për "agjitacion e propagandë kundër shtetit" dhe e dënoi me 5 vjet heqje lirie.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 383
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.