Lindi në Tiranë më 1885. Arrestohet në vitin 1946 si përkrahës i grupit të deputetëve. Lirohet në 1950. Arrestohet përsëri në 1952 për çështje ari. Torturohet në hetuesi, për t’i shpëtuar torturave hidhet nga dritarja ku gjen vdekjen.

Source: https://en.kujto.al/krimet-lista-30-te-pasurit-qe-u-vrane-dhe-grabiten-nga-regjimi-komunist/
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.