U dënua me vdekje, me konfiskimin e pasurisë së luajtshme e të paluajtshme personale dhe humbjen e të drejtave civile-politike. U ekzekutua më 10 tetor të vitit 1947.

Source: https://en.kujto.al/urdheri-i-mehmet-shehut-per-presidiumin-mos-u-falni-jeten-13-deputeteve/
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.