Ka vuajtur punën e rëndë dhe torturat e burgut të Qafë-Barit. Ka ndërruar jetë në këtë burg.

Source: https://en.kujto.al/dokumentari-revolta-e-qafe-barit/
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.