Lindi më 28 korrik të vitit 1943, në Shkodër. Më 5 mars 1975, Gjykata e Shkodrës e dënoi për «tradhti ndaj atdheut, në formën e arratisjes e mbetur në tentativë», me 7 vjet burg dhe konfskimin e pasurisë së luajtshme e të paluajtshme.

Source: AISKK, F. 1, V. 2015, D. 20, FL. 88-89.
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.