Lindi më 1961, në Kavajë. Më 7 dhjetor 1981, Gjykata e Dibrës e dënoi për “tradhti ndaj atdheut, në formën e arratisjes të mbetur në tentativë”, me 25 vjet burg, humbjen e të drejtës së zgjedhjes dhe internim për 5 vjet. Ka marrë pjesë në revoltën e Qafë-Barit.

 

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 171
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.