Gjykata Ushtarake e Tiranës me vendim nr. 117, dënohet me burg dhe shpallet fajtor për fajin e spijunazhit. Me anën e këtyre agjentave misionet e huaja kanë mundur të mësojnë të gjitha sekretet e shtetit shqiptar…

Source: https://en.kujto.al/frida-sadedini-jeta-e-nje-gruaje-nen-hekurat-e-diktatures/
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.