Mjek. Lindi më 20 prill të vitit 1938, në fshatin Belishovë të Mallakastrës. Pas 6 muajsh sfilitës në qelitë e hetuesisë, më 14 shtator 1977, Gjykata e Rrethit të Lezhës e dënoi me 10 vjet heqje lirie për «agjitacion dhe propagandë kundër pushtetit popullor».Pas burgut u internua pa famlijen në zonat më të thella të vendit.

 

Source: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 45.
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.