Lindi më 31 dhjetor të vitit 1905, në fshatin Strelcë të Gorës. Gjatë luftës u rrjeshtua në radhët e forcave të Ballit Kombëtar. Më 12 dhjetor të vitit 1944 u kap nga forcat partizane dhe u pushkatua në malet e Strelcës.

Source: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 2, Fl. 169, 170.
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.