Lindi më 31 dhjetor të vitit 1888, në Libohovë. Më 18 korrik 1992, Drejtoria e Administratës pranë Ministrisë së Rendit Publik, me vendim të komisionit të ngritur për vërtetimin e kohës së vuajtjes së dënimit me heqje lirie, të faktit të vdekjes së personit në burg pa qenë i dënuar dhe të pushkatuarve pa gjyq vendosi të vërtetojë faktin e pushkatimit të tij pa gjyq më 17 nëntor të vitit 1943.

Source: F. 1, V. 2014, D. 18, f. 467-468.
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.