Ushtarak. Lindi në Dibër. I diplomuar në Modena Itali. Drejtues i lëvizjes partizane të Dibrës. Më vonë arrestohet nga komunistët. Kalon shumë vite në burg, ku dhe vdiq më 1975.

Source: Uran Butka, Bombë në ambasadën sovjetike, Tiranë: ASD, 2008, 157
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.