Lindi në vitin 1913, në Kosovë. Më 13 prill 1954, me vendimin nr. 78, Kolegji Ushtarak i
Gjykatës së Lartë e deklaroi fajtor për “tradhti ndaj atdheut”, për “pjesëmarrje në
organizatë kriminale”, për “organizim e pjesëmarrje në bandë të armatosur” dhe për
“agjitacion e propagandë” dhe e dënoi me vdekje me pushkatim.
Fondi 1, viti 2014, dosja 18, fl. 304-305.

Source: Fondi 1, viti 2014, dosja 18, fl. 304-305
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.