Lindi më 1868, në Plangaricë. Më 27 maj 1994, Komisioni i ngritur për vërtetimin e kohës së vuajtjes së dënimit me heqje lirie, të faktit të vdekjes së personit në burg pa qenë i dënuar dhe të pushkatuarve pa gjyq, vendosi njohjen e faktit të dënimit me burg "për arsye politike", prej 13 maj 1945 deri më 14 qershor 1945, kur u pushkatua; me vendim nr. 36, më 4 qershor 1945, të Gjykata Ushtarake Elbasan.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 179
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.