Lindi më 1868, në Plangaricë. Më 27 maj 1994, komisioni i ngritur për vërtetimin e kohës së vuajtjes së dënimit me heqje lirie, të faktit të vdekjes së personit në burg pa qenë i dënuar dhe të pushkatuarve pa gjyq, vendosi njohjen e faktit të dënimit me burg për arsye politike, prej 13 majit 1945 deri më 14 qershor 1945, kur u pushkatua, me vendimin nr. 36, datë 4 qershor 1945, të Gjykatës Ushtarake të Elbasanit.

AISKK, Fondi 1, viti 2015, dosja 25, fl. 282-283.

Source: AISKK, Fondi 1, viti 2015, dosja 25, fl. 282-283.
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.