Lindi më 1904, në Pilur të Sarandës. Më 28 dhjetor 1950, me vendim nr. 371, Gjykata e Lartë Ushtarake e deklaroi fajtor për "tentativë arratisjeje në një shtet armik" dhe e dënoi me 12 vjet burg, konfiskim të pasurisë dhe humbjen e të drejtave elektorale për 4 vjet kohë.

Source: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 45, FL. 89
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.