Lindi në vitin 1927, në Metoh. Më 2 shtator 1945, Gjykata Ushtarake e Fierit e deklaroi "armik të popullit" e "kriminel lufte", se ka "qenë anëtar i B. K.", dhe e dënoi me vdekje, si dhe konfiskimin e pasurisë së luajtshme e të paluajtshme.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 326
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.