Lindi në vitin 1895, në Kodras. U arrestua më 11 dhjetor 1944 dhe, me vendim nr. 1, datë 28 maj 1945, Gjykata Ushtarake e Kolonjës e deklaroi «armik të popullit» dhe «kriminel lufte», dhe e dënoi me vdekje, humbjen e të drejtave të përgjithshme dhe konfiskimin e pasurisë së tundshme e të patundshme.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 126.
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.