Lindi në vitin 1895, në Kodras. U arrestua më 11 dhjetor 1944 dhe, me vendimin nr. 1, datë 28 maj 1945, Gjykata Ushtarake e Kolonjës e deklaroi “armik të popullit” dhe “kriminel lufte”, dhe e dënoi me vdekje, humbjen e të drejtave të përgjithshme dhe konfiskimin e pasurisë së tundshme e të patundshme.

 

Source: Fondi 1, viti 2017, dosja 98, fl. 319-320.
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.