I pushkatuar në Kullaj, Shkodër për të kërcënuar banorët e fshatit të dorëzonin armët gjatë përndjekjes që komunistët u bënin të arratisurve dhe qëndrestarëve në Veri të vendit.

Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.