U internua dhe dëbua për motive politike. Më 5 shkurt 1992, me vendim nr. 5, komisioni i krijuar për vërtetimin e kohës së vuajtjes së dënimit administrativ, vendosi t’i njohë kohën e internim-dëbimit nga Korça në Fier, prej 1 qershorit 1951 deri në vitin 1965.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 116
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.