Lindi në fshatin Topovë të Zagorisë, në vitin 1911. Në zbatim të ligjit nr. 7514, datë 30 shtator 1991, si dhe të udhëzimit nr. 2, datë 4 janar 1992 të Këshillit të Ministrave, komisioni i ngritur për vërtetimin e kohës së vuajtjes së dënimit me heqje lirie, të faktit të vdekjes së personit në burg pa qenë i dënuar dhe të pushkatuarve pa gjyq, në mbledhjen e datës 22 gusht 1992, vendosi vërtetimin e faktit të pushkatimit të tij pa gjyq për motive politike, më 5 maj të vitit 1943.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 215
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.