Aleks Fili Vasili, nga katundi Alarup dhe banues në Korçë. U dënua me vdekje për “sabotimin e tharjes së Kënetës së Maliqit”.

Source: https://en.kujto.al/enver-hoxha-me-3-dhjetor46-ekzekutojini-aleks-vasilin-e-mirush-permetin/
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.