Mjek patolog. U lind në Bularat të Dropullit të Sipërm, në rrethin e Gjirokastrës. Kreu Fakultetin e Mjeksisë në Universitetin e Athinës. Drejtoi pavijonin e patologjisë në spitalin e Gjirokastrës. U arrestua me 1961 "si një nga dy drejtuesit e të ashtuquajturit "Grupi i Minoritetit Dropull-Gjirokastër" dhe u dënua me 18 vjet heqje lirie. Vdiq në burgun e Burrelit, më 1963.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 128
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.