Farmacist, kundërshtar i vendosur i komunizmit. Lindi në Shkodër, më 1917. Studimet e larta për Farmaci i kreu në Itali. U arrestua në vitin 1947 dhe u dënua me dhjetë vjet heqje lirie për agjitacion e propagandë. U lirua në vitin 1952.

Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.