Lindi në fshatin Starovë të Pogradecit. Me vendim të Komitetit Ekzekutiv Nacional-Çlirimtar, të Nënprefekturës së Pogradecit, me nr 53, dt 27 korrik 1945, i sekuestruan pasuritë e tundështme dhe patundëshme, si i burgosur për motive politike.

 

Source: Gazeta Zyrtare, 15 Qershor 1946, Faqe 3.
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.