Lindi më 1920, në Kallarat, Vlorë. Më 14 nëntor 1992, Komisioni i ngritur për vërtetimin e kohës së vuajtjes së dënimit me heqje lirie, të faktit të vdekjes së personit në burg pa qenë i dënuar dhe të pushkatuarve pa gjyq, vendosi njohjen e faktit "të vrasjes pa gjyq, për motive politike", në shtator 1944.

Source: AISKK, F.1, V.2013, D.5/1, Fl.502
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.