Lindi më 1936, në Skrapar. Më 7 tetor 1985, me vendim nr. 163, e dënoi me vdekje dhe heqjen e dekoratave, për "pjesëmarrje në organizatë kundër revolucionare, tradhëti ndaj atdheut, vepra terrori dhe agjitacion e propagandë."

 

 

Source: AISKK, F.1, V.2013, D.5/1, Fl.228-229
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.